Kembali

Honestly, aku setup website ni bukan sebab aku rajin menulis, tapi sebab aku nak kekalkan domain dzulhelmi.com ni, sebab bagi aku kau kena simpan domain TLD nama kau sendiri. Ianya sangat berharga.

Tapi dah alang-alang ada website ni, rasa tak berguna la pulak kalau tak update. Tapi aku bukan pandai menulis pun. Aku cuba la menulis seberapa kerap, walaupun tak best.

 

 

Aku rasa aku nak share anything related to Tech la, sebab tu background aku.

Jumpa lagi dalam entry akan datang!

>