Hari di mana superhero bersedih

Pagi hari ni bangun terbaca berita yang mengejutkan. The real superhero telah mati. Dia ialah Stan Lee. The father or Marvel. Pencipta karakter superhero seperti Spiderman, Hulk, Iron Man dan semua ahli Avengers dan lain-lain. Cuma aku lebih kenal Stan Lee melalui Spiderman sebab masa kecik selalu baca ruang komik Spiderman di akhbar The Star. Siapa sangka lelaki tua ini telah banyak menghiburkan dunia dengan watak-watak ciptaan beliau. Kerana komik ciptaan dia la, dunia filem sekarang dipenuhi dengan filem superhero

Continue Reading

Bahana Lupa Backup

Rasa nak mencarut je. Jangan ingat orang IT ni tak pernah buat silly mistake. Macamana kau tengok sekarang website aku ni ada 2-3 post je. Padahal aku dah buat a few post pasal eksperimen aku dalam affiliate marketing dan jugak dropship antarabangsa. SEMUA HILANG!

Site Footer

>