Hari di mana superhero bersedih

Pagi hari ni bangun terbaca berita yang mengejutkan. The real superhero telah mati. Dia ialah Stan Lee. The father or Marvel. Pencipta karakter superhero seperti Spiderman, Hulk, Iron Man dan semua ahli Avengers dan lain-lain. Cuma aku lebih kenal Stan Lee melalui Spiderman sebab masa kecik selalu baca ruang komik Spiderman di akhbar The Star. Siapa sangka lelaki tua ini telah banyak menghiburkan dunia dengan watak-watak ciptaan beliau. Kerana komik ciptaan dia la, dunia filem sekarang dipenuhi dengan filem superhero

Continue Reading

Aplikasi Nota, Bukan Sekadar Notepad

Apa tu aplikasi Nota? Dalam english kita panggil note-taking application la lebih kurang. Tau apa itu Notepad? Mesti ramai tau Notepad, aplikasi paling ringan dalam Windows yang orang selalu gunakan untuk paste segala macam nota. Tapi itu Notepad. Aplikasi nota ni lebih dari Notepad. Notepad hanya simpan teks tanpa format semata-mata. Tapi aplikasi nota ni lebih dari itu. Sejak lahirnya smartphone dan app store, aplikasi Nota pun dah berubah. Kebanyakan aplikasi Nota ni dah menjadi sangat penting sampaikan kita mesti

Continue Reading

Site Footer

>