Aplikasi Nota, Bukan Sekadar Notepad

Apa tu aplikasi Nota? Dalam english kita panggil note-taking application la lebih kurang. Tau apa itu Notepad? Mesti ramai tau Notepad, aplikasi paling ringan dalam Windows yang orang selalu gunakan untuk paste segala macam nota.

Tapi itu Notepad. Aplikasi nota ni lebih dari Notepad. Notepad hanya simpan teks tanpa format semata-mata. Tapi aplikasi nota ni lebih dari itu. Sejak lahirnya smartphone dan app store, aplikasi Nota pun dah berubah. Kebanyakan aplikasi Nota ni dah menjadi sangat penting sampaikan kita mesti gunakan dia hari-hari untuk simpan macam-macam data. Dari list to-do, list shopping dan macam-macam.

Read moreAplikasi Nota, Bukan Sekadar Notepad

Promosi Starter E-Commerce, Nak Tak?

Untuk memiliki website e-commerce, atau bahasa mudah kedai online yang lengkap, bukan murah. At least kena bayar RM2500 atau RM5000. Ini pun basic, bukan premium custom design. Belum lagi masuk kos lain seperti configure website dengan payment gateway dan lain-lain.

Tapi untuk tawaran terhad (5 orang sahaja), di sini aku nak share tawaran e-commerce pakej starter yang bernilai RM2450, kepada 5 orang sahaja dengan harga RM1490 sahaja! Diskaun RM1000!

Read morePromosi Starter E-Commerce, Nak Tak?

>