Blog Posts

Kelas Belajar Bina Website Sendiri

Adakah selama ini anda ingin belajar cara membina website untuk bisnes atau blog anda? Nak belajar bina kedai online sendiri? Nak belajar bina borang tempahan untuk produk anda sendiri? Berita Baik! Workshop bina website sendiri dibuka HANYA untuk 10 orang sedang dibuka. Ini bukan kelas biasa, ini kelas hands-on, tiada banyak bercakap, tapi banyak praktikal! Maklumat Lanjut & Pendaftaran Di Sini

Promosi Starter E-Commerce, Nak Tak?

Untuk memiliki website e-commerce, atau bahasa mudah kedai online yang lengkap, bukan murah. At least kena bayar RM2500 atau RM5000. Ini pun basic, bukan premium custom design. Belum lagi masuk kos lain seperti configure website dengan payment gateway dan lain-lain. Tapi untuk tawaran terhad (5 orang sahaja), di sini aku nak share tawaran e-commerce pakej starter yang bernilai RM2450, kepada 5 orang sahaja dengan harga RM1490 sahaja! Diskaun RM1000!

Nama syarikat

Korang perasan tak kat Malaysia ni ada kecenderungan yang nama sesuatu bisnes tu selalu akan di ikuti kalau dia dah berjaya atau dikenali? Aku tak cakap tiru, sebab kalau tiru tu 100% sama. Ni dia ikut supaya bunyi dekat-dekat sama. Contoh, pernah dengar Old Town kan? Tapi tahukah anda ada juga nama kedai Home Town, New Town dan apa-apa Town lagi…tapi semuanya kedai kopitiam. Warna tulisan logo pun dekat-dekat sama. Adakah bisnes tempatan kita kurang kreativiti?

Site Footer

>